kuc, kuc, ima li koga?
+9
Jelena S.
Enisa Alic
Irma
Alma
Miran Lakovski - Laki
ena
Tenzila
Berka
ERMINA
13 posters
Anti-stres :: Arhiv
Stranica 4/4
Stranica 4/4 • 1, 2, 3, 4
kratko javljanje
Samo sekundicu da vam se javimo iz Minhena.
Punom parom radimo --sve se dimimo....
Anti-stres seminar je za viken odrzan, bile smo na Lora radiju gosce u utorak - a u subotu idemo na sjam gdje predstavljamo nase radionice
Punom parom radimo --sve se dimimo....
Anti-stres seminar je za viken odrzan, bile smo na Lora radiju gosce u utorak - a u subotu idemo na sjam gdje predstavljamo nase radionice
Enisa Alic- Broj komentara : 147
Registration date : 2008-03-11
Ljudi moji
Ovdje je tako hladno, nevjerovatno...evo cekamo da padne snijeg!!!
Dobar dan dragi moji!
Pa ovdje ima svega novog!
Dugo nisam bila na foruma!
Cestitam od srca sve propustenen rodjendane!
Svima vam saljem pozdrav i zelim lijep vikend
Dugo nisam bila na foruma!
Cestitam od srca sve propustenen rodjendane!
Svima vam saljem pozdrav i zelim lijep vikend
SELMA dipl.iurist- Broj komentara : 101
Registration date : 2008-02-01
Evo i mene
Bas sam vas se sviju pozeljela. Vec satima iscitavam postove mojih dragih vrijednica! Uspjela sam napisati i jedan divan post o kristalnoj djeci, ali ne bi mu sudjeno da se objavi, pukla konekcija dok sam ja bila u spisateljskom transu...
Volim vas sviju i saljem vam svijetlost i kad me nema
Volim vas sviju i saljem vam svijetlost i kad me nema
ERMINA- Broj komentara : 53
Registration date : 2007-12-22
To o spisateljskom transu mi je poznato
... vec vidjeno... pogotovo ono kad sav trud "u vidu lastinog repa" samo nestane...
Danas sam dobila vrlo inspirativno pismo, jeste da je o obostranim problemima ali vise o rjesenjima, i o ohrabrenjima, a u nasoj prepisci navise mi se svida ova recenica koju moram podijeliti s vama:
"Nismo budale da trazimo od Boga da nam se sve sredi pa da onda umremo, kad neznamo hocemo li i Tamo biti zajedno, a nekako mi se cini da smo jos potrebne jedna drugoj..."Ha, ha, zar nije divna ta recenica, kad sve sredis onda ti preostaje jedino jos da umres. Sve mi se cini da je to ziva istina.
Nego, draga moja, nismo budale da makar ovako online ne popijemu kaficu, pa hajde, de, bujrum , od srca je , sipaj, radi i ti nesto...
Danas sam dobila vrlo inspirativno pismo, jeste da je o obostranim problemima ali vise o rjesenjima, i o ohrabrenjima, a u nasoj prepisci navise mi se svida ova recenica koju moram podijeliti s vama:
"Nismo budale da trazimo od Boga da nam se sve sredi pa da onda umremo, kad neznamo hocemo li i Tamo biti zajedno, a nekako mi se cini da smo jos potrebne jedna drugoj..."Ha, ha, zar nije divna ta recenica, kad sve sredis onda ti preostaje jedino jos da umres. Sve mi se cini da je to ziva istina.
Nego, draga moja, nismo budale da makar ovako online ne popijemu kaficu, pa hajde, de, bujrum , od srca je , sipaj, radi i ti nesto...
Berka- Broj komentara : 270
Registration date : 2007-12-21
Re: kuc, kuc, ima li koga?
Htjela bih od srca pozvati Enisinu kcerku, da nam isprica
svoje iskustvo na radio!
Bas bi bilo lijepo da podijeli s nama!
Ja joj dajem veliku podrsku!
svoje iskustvo na radio!
Bas bi bilo lijepo da podijeli s nama!
Ja joj dajem veliku podrsku!
Podrska za Enisu i njen bolesni kompjuter
Amelin radio "Lora"radi punom parom, tu je uz Amelu "Bog i Batina", bolje receno "alfa i omega" teta Sadija Klepo, cuvena novninarka
koja je i mene ugostila na radio "Lori" za vrijeme dok sam bila u Minhenu. A sada, dajmo podrsku nasoj kraljici Enici, i njenom bolesnom
kompjuteru. Neka se taj kompjuter jednom izlijeci, kakvi virusi kakvi bakraci, dedera na posao i vise se ne izvlaci. Evo ti jedna jaka kafica za budjenje, pa ozezi, draga moja, onako, kako samo ti umijes. Druga kafa je za moju Selmu koja je uspjela izlijeciti svoj bolesni kompjuter,
evo draga, prijatno, u znak zahvalnosti sa sinocnju predivnu veceru. Volim vas obadvije, ma gdje bile.
koja je i mene ugostila na radio "Lori" za vrijeme dok sam bila u Minhenu. A sada, dajmo podrsku nasoj kraljici Enici, i njenom bolesnom
kompjuteru. Neka se taj kompjuter jednom izlijeci, kakvi virusi kakvi bakraci, dedera na posao i vise se ne izvlaci. Evo ti jedna jaka kafica za budjenje, pa ozezi, draga moja, onako, kako samo ti umijes. Druga kafa je za moju Selmu koja je uspjela izlijeciti svoj bolesni kompjuter,
evo draga, prijatno, u znak zahvalnosti sa sinocnju predivnu veceru. Volim vas obadvije, ma gdje bile.
Berka- Broj komentara : 270
Registration date : 2007-12-21
lijek za bolesne komp. avast! brzo ozdravljenje!
a svima ostailma jedan suncan pozdrav!mojoj magistri - i sunceve zrake i miris mora i melodije kosmosa!
a svima ostailma jedan suncan pozdrav!mojoj magistri - i sunceve zrake i miris mora i melodije kosmosa!
evo i mene , drage moje
Juce napokon stize i nasa graficka kartica..... tako da je moj kompjuter opet ZDRAV (hi hi)
Jako ste mi nedostajeli svi sa foruma....Boga mi , odavno ste dio mog zivota
Jako ste mi nedostajeli svi sa foruma....Boga mi , odavno ste dio mog zivota
Uh draga moja kafa, nisam je ni vidjela, valjda se nije ohladila!
Ali kad je od tebe, vala je i hladna dobra!!!
Ali kad je od tebe, vala je i hladna dobra!!!
KADA JE ARIANI RODENDAN??
Hoce li nam to neko reci??
Hvala sto si se sjetila, a mojoj Ariani je u srijedu rodjendan, dakle 3.decembra.Enisa Arslanagic-Alic (citat):Hoce li nam to neko reci??
U subotu smo imali festu i bilo je stvarno prelijepo.
Umorni smo jos uvijek, ali je vrijedilo!
oky, oky
Samo da nisam promasila....
Pa pricajte kako je bilo na rodjendanu, kakva se je torta jela, na kakvu mjuzu se je plesalo ???? RADOZNALI SMO!
Neka vam nova godina sacuva sve sto imate,a volite i donese sve sto nemate,a zelite!!!.
PROBLEMI NA FORUMU
Cujem da mnogi imaju problema da udu na forum.
MOLIMO SVE ZA STRPLJENJE - administratorka ce to uskoro rijesiti!!
MOLIMO SVE ZA STRPLJENJE - administratorka ce to uskoro rijesiti!!
Sve sto sam mogla uciniti, promjeniti, pregledati -sve sam obavila. Odakle god da sam pokusala uci na forum, usla sam bez problema. Kontaktirala sam one bogove iznad nas, koji drze domenu i oni nisu mogli otkriti gresku. Misle da je do preopterecenosti servera. I dalje dajem sve od sebe da sredim problem!
Sretno i preljep zimski dan!
Sretno i preljep zimski dan!
Stranica 4/4 • 1, 2, 3, 4
Anti-stres :: Arhiv
Stranica 4/4