kuc, kuc, ima li koga?
+9
Jelena S.
Enisa Alic
Irma
Alma
Miran Lakovski - Laki
ena
Tenzila
Berka
ERMINA
13 posters
Anti-stres :: Arhiv
Stranica 2/4
Stranica 2/4 • 1, 2, 3, 4
dobro dosla
Drago mi je imati te medu nama!!!!

Enisa Alic- Broj komentara : 147
Registration date : 2008-03-11
Re: kuc, kuc, ima li koga?
Jelena (citat):Ovo izmedju učiteljice i njene prve učenice izaziva suze i u mojim ocima. Koliko je prošlo vremena od te prve inicijacije do danas? Baš me zanima.
Prije osam godina sam inicirana u prvi stepen. Od tada je moj razvoj trajao godinama dok nisam dobila diplomu
"Majstor-učitelj reiki sistema prirodnog iscjeljenja".
Moju prvu učenicu Almu inicirala sam prije pet godina. Pamtim je kao što se pamti prva ljubav i sve što je prvo. ali ne pamtim je samo po tome što mi je bila prva Reiki učenica. Pamtim je zato što se radi o rijetko izuzetnoj osobi. Ermina je Almu upoznala ovog proljeća, kada smo u restoranu slavili rodjenje Elvisinog sina. Nadam se da se Ermina sjeća Alme, zgodne elegantne dame, sjajnih ( zaljubljenih) očiju. Sjedila je s nama za stolom
( ahahhaah, bilo je sastavljeno pet stolova

Berka- Broj komentara : 270
Registration date : 2007-12-21
Evo Magistra je odgovorila na Jelenino pitanje. Ja sam se sad upravo zamislila da se sjetim prije koliko ljeta i zima se desila moja inicijacija u Reiki. Ali u medju vremenu priskocila je Magistra i odgovorila kao da je znala sto je u mojoj glavi ovog momenta. Eh ma povezane smo vam mi 

Alma- Broj komentara : 15
Registration date : 2008-05-23
E ALMA,VIDIM DA SI ONLINE! BAS MI JE DRAGO DA JE REGISTROVAN JOS JEDAN CLAN NA FORUMU!
OVJDE SU STVARNO SVE OSOBE POSEBNE!
OVJDE SU STVARNO SVE OSOBE POSEBNE!
SELMA dipl.iurist- Broj komentara : 101
Registration date : 2008-02-01
Pozdrav Selmi i njenoj bebici
Da tu sam trenutno i pozdravljam te
Naravno da se primjetiti posebnost i duhovnost svih clanova foruma.
Ja sam malo mladja od tebe(procitala sam da si negdje istakla kako mislis da si najmladja ovdje , pa zato to kazem) a usput smo i kolegice pravnice
doduse ja jos nisam diplomirana , ali uskoro ako Bog da.
Nadam se da cemo u buduce cesto razmjenjivati nasa iskustva na forumu.

Naravno da se primjetiti posebnost i duhovnost svih clanova foruma.
Ja sam malo mladja od tebe(procitala sam da si negdje istakla kako mislis da si najmladja ovdje , pa zato to kazem) a usput smo i kolegice pravnice

Nadam se da cemo u buduce cesto razmjenjivati nasa iskustva na forumu.

evo vam jos jedne pravnice
Nikada nisam na taj način razmišljala, ali zbilja, sve tri smo pravnice. Ima li još na ovom forumu pravnica? Da formiramo klub bivših, sadašnjih i budućih. Ali, ja sam moju diplomu davno arhivirala ( mada sam je prije puno godina debelo iskoristila). Sada je moj život pisanje, Reiki, Anti-stres tečaj, Feng Šui...
Draga Alma, danas sam ti poštom poslala laptop koji sam ti obećala. Nadam se da će bezbjedno stići do tebe, čuvaj ga za uspomenu i koristi, naravno, baš ovaj koji je do danas bio moj. Jer na njemu su vibracije svih mojih knjiga dosad napisanih. Nikako mi nije bilo zgodno da odem u drugi grad i pošaljem po vozaču autobusa. Ovako, očekuj poštara, ali tek za jednu sedmcu ( bar tako mi je službenik moje pošte predvidio).
A ja? Pred sebe sam postavila nove zadatke kao i nove knjige, ali novog stila i na novom lap topu koji sam sama sebi za nagradu kupila. Mislim da sam ga pošteno zaslužila.
Draga Alma, danas sam ti poštom poslala laptop koji sam ti obećala. Nadam se da će bezbjedno stići do tebe, čuvaj ga za uspomenu i koristi, naravno, baš ovaj koji je do danas bio moj. Jer na njemu su vibracije svih mojih knjiga dosad napisanih. Nikako mi nije bilo zgodno da odem u drugi grad i pošaljem po vozaču autobusa. Ovako, očekuj poštara, ali tek za jednu sedmcu ( bar tako mi je službenik moje pošte predvidio).
A ja? Pred sebe sam postavila nove zadatke kao i nove knjige, ali novog stila i na novom lap topu koji sam sama sebi za nagradu kupila. Mislim da sam ga pošteno zaslužila.
Eh ne znam zaista bih i ja voljela znati ima li jos pravnika ovdje?! Ma pravnici se uvjek pronadju kao i u ostalom Reikisti sirom svijeta.
Znaci laptop putuje ka meni, iskreno, bas sam obradovana.
Magistra , hvala!
Znaci laptop putuje ka meni, iskreno, bas sam obradovana.

Magistra , hvala!
OPCINJENA PRAVOM I PRAVDOM!
Eto imamo jos nesto zajednicko! Kada bih ponovo upisala univerzitet, bio bi pravni! Tolikom sam luda za pravom, pa ga ponekad trazim i tamo gdje je nemoguce!
To je moj poziv definitivno! A sve ovo sto radim oko zdrave ishrane, ne smatram poslom, to mi je svakodnevica, bez toga ne mogu, vise mi dodje kao hobi!
To je moj poziv definitivno! A sve ovo sto radim oko zdrave ishrane, ne smatram poslom, to mi je svakodnevica, bez toga ne mogu, vise mi dodje kao hobi!
e vidi ti nji tri
sto su se udruzile. Ima ovdje i drugih kvaliteta na forumu

tako sam i ja moja Magistra vise nego opicena pravom. joj da samo zas koliko knjiga i zakona imam i sto mi treba i sto mi ne treba.Gora sam od biblioteke samo skupljam knjige 

mila moja, pa o tvojim kvalitetima smo najprije pisale
Ena, zar nisi toliko puta bila " na tapetu" ?
Draga "Mehagince" jesi l ti to postala zaboravna? De pitaj Selmu za one kapsulice ribljeg ulja, vitamina E, selena, aminokiselina,
malo nahrani mozak ne bi l se podsjetila. Ma ljubim te, bona...
Draga "Mehagince" jesi l ti to postala zaboravna? De pitaj Selmu za one kapsulice ribljeg ulja, vitamina E, selena, aminokiselina,
malo nahrani mozak ne bi l se podsjetila. Ma ljubim te, bona...

Kad bih studirala ponovo ne bi to bilo pravo
Ja bih odabrala psihologiju. Luda sam za tim. Iskreno. A zdrava prehrana, reiki, meditacija, ples... to je sve sastavni dio održavanja u najboljem balansu jednog života. U tome možeš anemoraš vidjeti zanimanje svojeg života. Ali moraš ŽIVJETI na najbolji mogući način. A možeš,ako poznaješ tajnu.

ha haha
Ovo sam jutros rano poslala svima koga god znam i neznam
]Dobro jutro svim forumašima, ma gdje bili
Dragi članovi anti-stres foruma, dobro vam ovo jutro i napredan cijeli dan, ma gdje da ste i ma šta danas radili.
Ne da se nadam nego znam da će vaša današnja djela biti uspješna, vama na ponos i čvrst temelj za ona djela koja slijede sutra.
Danas započinjem jedan važan posao i zato želim da to podijelim sa prijateljima, neka sve bude čista vibracija.
Ne zaboravite i vi ovog jutra očistiti svoje srce, izračiti, proračiti i napuniti čistom i bezuvjetnom ljubavlju. Isijavajte svuda oprost i ljubav i ne brinite, vratiće vam se trostruko, bili Reikisti ili ne. Kosmos ne klasira ljude, svi su na sliku i priliku njemu, kosmičkom božanstvu, radi proživljavanja različitih iskustava. U cijeloj vasioni je beskonačno obilje mudrosti, ljubavi i ljepote.Da li i vi u to vjerujete?
Imam puno povjerenje u kosmičku inteligenciju, ona će učiniti da današnji dan ne bude uzalud. Prizivam Ganejšu koji otklanja prepreke na našem putu. Danas će se nešto značano dogoditi.
Voli vas vaša Berka - Magistra Vitae
Dragi članovi anti-stres foruma, dobro vam ovo jutro i napredan cijeli dan, ma gdje da ste i ma šta danas radili.
Ne da se nadam nego znam da će vaša današnja djela biti uspješna, vama na ponos i čvrst temelj za ona djela koja slijede sutra.
Danas započinjem jedan važan posao i zato želim da to podijelim sa prijateljima, neka sve bude čista vibracija.
Ne zaboravite i vi ovog jutra očistiti svoje srce, izračiti, proračiti i napuniti čistom i bezuvjetnom ljubavlju. Isijavajte svuda oprost i ljubav i ne brinite, vratiće vam se trostruko, bili Reikisti ili ne. Kosmos ne klasira ljude, svi su na sliku i priliku njemu, kosmičkom božanstvu, radi proživljavanja različitih iskustava. U cijeloj vasioni je beskonačno obilje mudrosti, ljubavi i ljepote.Da li i vi u to vjerujete?
Imam puno povjerenje u kosmičku inteligenciju, ona će učiniti da današnji dan ne bude uzalud. Prizivam Ganejšu koji otklanja prepreke na našem putu. Danas će se nešto značano dogoditi.
Voli vas vaša Berka - Magistra Vitae
Draga Magistra neka tvoj vazni posao zapocne sa puno energije i ljubavi i da se uspjesno zavrsi!
"Budi uistinu onakav kakav jesi, ne pravi se da si nesto posebno.Jedi svoju hranu, prazni svoj stomak, zalij vodom, obuci svoju odjecu.Kada si umoran lezi. Neznalice me mogu ismijavati, mudrac ce me ipak razumjeti!"
isto mislim....
odlicno ti je ovo Alma - moje misli!!
Super si!

Super si!

.... i ne zaboravi da si misleno biće...
Alma (citat):"Budi uistinu onakav kakav jesi, ne pravi se da si nesto posebno.Jedi svoju hranu, prazni svoj stomak, zalij vodom, obuci svoju odjecu.Kada si umoran lezi. Neznalice me mogu ismijavati, mudrac ce me ipak razumjeti!"
... jednostavnost do bola, najbolje je jednostavnije, samo ipak ne zaboraviti da smo društvena bića, cijeniti prijatelje, i ne zadovoljiti se samo hranjenjem, spavanjem i parenjem, jer se od hajvana razlikujemo po tome što smo mislena bića

SVAKI COVJEK JE SAM ZA SEBE POSEBAN, NE POSTOJE DVIJE ISTE OSOBE! SVAKI COVJEK TREBA SEBI DA BUDE POSEBAN, JER AKO NECE SABI, KAKO CE ONDA NEKOME DRUGOM???
JA SAM SEBI POSEBNA OSOBA I SVE OSOBE KOJE ZAUZIMAJU SPECIJALNO MJESTO U MOM ZIVOTU SU POSEBNE!!!
JA SAM SEBI POSEBNA OSOBA I SVE OSOBE KOJE ZAUZIMAJU SPECIJALNO MJESTO U MOM ZIVOTU SU POSEBNE!!!
kao na primjer...
Draga, draga, ko je to meni doš'o ???
... posebna je ova osoba na tvojem Avataru. Zaista najposebnija, a sutra je samo moja. I ja samo njena. Nemogu da dočekam. Ja nemogu da čekam
... posebna je ova osoba na tvojem Avataru. Zaista najposebnija, a sutra je samo moja. I ja samo njena. Nemogu da dočekam. Ja nemogu da čekam

Draga moja prva učenice
Nisam ti rekla da tvoj laptop putuje na adresu udruzenja Amica Euca. Nije da neznam gdje stanujes ali nemam zapisanu tacnu adresu. Javi se u Amicu za oko 7 dana da vidis, trebalo bi do tada da stigne.
A nisam ti rekla ni to da u tom laptopu imas Elvisine vibracije ( naša administratorica). Od nje sam ga dobila na poklon, sasvim neočekivano, iznenadila sam se, jer sam koristila vec jedan stari laptop a u radnoj sobi imala i veliki kompjuter. Bas sam se iznenadila. Tada mi je objasnila da zeli da preuzmem dobre vibracije, jer se sa svojom ljubavi ( sada njen suprug) baš pomoću tog laptopa upoznala i zaljubila. I zaista, Elvisin poklon donio mi je snažne preokrete ( za 360 stepeni).
Izmedju ostalog, na njemu su napisane moje dvije knjige. Želim da dobre i uspješne vibracije idu dalje, sada je red na tebe. Ja sam prije par mjeseci bila zrela sa sasvim nove poslove i nove vibracije, sa sasvim novim laptopom. Objašnjavam sama sebi da sam zaslužila nešto novo. Ali, lažem i sebe i druge. Nije to to. Jednostavno mi je došlo da "štafeta" ide dalje. Mila moja pravnice, ljepotice, najdraža moja učenice neću ti ja puno o tome, neka ti Ermina kaže šta mi mislimo o prosljedjivanju dragih poklona od dragih ljudi, slijedećim dragim ljudima
A nisam ti rekla ni to da u tom laptopu imas Elvisine vibracije ( naša administratorica). Od nje sam ga dobila na poklon, sasvim neočekivano, iznenadila sam se, jer sam koristila vec jedan stari laptop a u radnoj sobi imala i veliki kompjuter. Bas sam se iznenadila. Tada mi je objasnila da zeli da preuzmem dobre vibracije, jer se sa svojom ljubavi ( sada njen suprug) baš pomoću tog laptopa upoznala i zaljubila. I zaista, Elvisin poklon donio mi je snažne preokrete ( za 360 stepeni).
Izmedju ostalog, na njemu su napisane moje dvije knjige. Želim da dobre i uspješne vibracije idu dalje, sada je red na tebe. Ja sam prije par mjeseci bila zrela sa sasvim nove poslove i nove vibracije, sa sasvim novim laptopom. Objašnjavam sama sebi da sam zaslužila nešto novo. Ali, lažem i sebe i druge. Nije to to. Jednostavno mi je došlo da "štafeta" ide dalje. Mila moja pravnice, ljepotice, najdraža moja učenice neću ti ja puno o tome, neka ti Ermina kaže šta mi mislimo o prosljedjivanju dragih poklona od dragih ljudi, slijedećim dragim ljudima

Dobro jutro narode
Jucer mi je Berka uljepšala dan divnom porukom za pozitivan početak dana. Nisam znala da nekoliko toplih riječi tolko puno znače. Ako i ne uspijemo u poslovima, taj dan ipak imamo dobre vibracije. Hvala ti Berka. 

Jelena S.- Broj komentara : 19
Draga moja uciteljice, hvala jos jednom za tvoju zelju i namjeru da taj laptop dodje bas u moje ruke.Nije problem sto je poslan na Amicinu adresu jer Amica je tako reci i u mom neposrednom susjedstvu.
Isto tako kao sto si ti bila iznenadjena Elvisinom namjerom da njen laptop proslijedi tebi, tako jednako sam i ja bila iznenadjena kada si mi rekla da ti zelis laptop proslijediti meni. Da budem iskrena ja sam vec neko vrijeme bas intezivno mislila i razmisljala o tome da bi meni trebao laptop, medjutim stalno se desavalo da neke druge stvari imaju prioritet, pa taj moj tako zeljeni laptop nije nikako mogao doci na red.
Nakon sto si mi rekla za svoju namjeru kroz glavu mi je prosla jedna misao - da mi u svoj zivot zaisata privlacimo bas ono o cemu razmisljamo!
Voljela bi da mi Ermina isprica o prosljadjivanu dragih poklona dragim ljudima, ali kako mogu primjetiti nema je nesto ovih dana na forumu, pa kad dodje, eto cekamo tu pricu.
Isto tako kao sto si ti bila iznenadjena Elvisinom namjerom da njen laptop proslijedi tebi, tako jednako sam i ja bila iznenadjena kada si mi rekla da ti zelis laptop proslijediti meni. Da budem iskrena ja sam vec neko vrijeme bas intezivno mislila i razmisljala o tome da bi meni trebao laptop, medjutim stalno se desavalo da neke druge stvari imaju prioritet, pa taj moj tako zeljeni laptop nije nikako mogao doci na red.
Nakon sto si mi rekla za svoju namjeru kroz glavu mi je prosla jedna misao - da mi u svoj zivot zaisata privlacimo bas ono o cemu razmisljamo!
Voljela bi da mi Ermina isprica o prosljadjivanu dragih poklona dragim ljudima, ali kako mogu primjetiti nema je nesto ovih dana na forumu, pa kad dodje, eto cekamo tu pricu.

Ermina je poslovna zena u akciji
Dok se vrati Ermina sa službenog putovanja, dobices njenu priču, mogla bih i ja, ali Ermina je u tome bolja. Samo malo strpljenja, kad se biznismenka vrata sa putovanja, bice, bice...
A o zakonu privlačenja, mogli bi se romani napisati. Nevjerovatno da ljudi još uvijek ne vjeruju u zakone prirode, koje ljudska ruka nije pisala ( ne mi pravnici, nego onaj sijedi čiko, gore, visoko...
Očekuj loše, dobićeš loše.
Zato ne mislimo o onome št ne želimo ( da ne bi onaj gore čiko primio tu frekvenciju)
MISLI SAMO O ONOME ŠTO BI TE OBRADOVALO, frekvencija ide čiki i on pokreće cijelu vasionu da ti privuče ono što si naručila. Vidjećeš u mojoj knjizi poglavlje " život je restoran" .... naruči i to ćeš dobiti.
Nikad ti konobar nije poslužio hranu ili piće koje nisi naručila, nego uvijek kaže
"Izvolite, što biste vi da vam donesem ????
A o zakonu privlačenja, mogli bi se romani napisati. Nevjerovatno da ljudi još uvijek ne vjeruju u zakone prirode, koje ljudska ruka nije pisala ( ne mi pravnici, nego onaj sijedi čiko, gore, visoko...

Očekuj loše, dobićeš loše.
Zato ne mislimo o onome št ne želimo ( da ne bi onaj gore čiko primio tu frekvenciju)
MISLI SAMO O ONOME ŠTO BI TE OBRADOVALO, frekvencija ide čiki i on pokreće cijelu vasionu da ti privuče ono što si naručila. Vidjećeš u mojoj knjizi poglavlje " život je restoran" .... naruči i to ćeš dobiti.
Nikad ti konobar nije poslužio hranu ili piće koje nisi naručila, nego uvijek kaže
"Izvolite, što biste vi da vam donesem ????
Stranica 2/4 • 1, 2, 3, 4
Anti-stres :: Arhiv
Stranica 2/4