kuc, kuc, ima li koga?
+9
Jelena S.
Enisa Alic
Irma
Alma
Miran Lakovski - Laki
ena
Tenzila
Berka
ERMINA
13 posters
Anti-stres :: Arhiv
Stranica 1/4
Stranica 1/4 • 1, 2, 3, 4
kuc, kuc, ima li koga?
halo, da nisu kakvi praznici a da ja neznam?
ERMINA- Broj komentara : 53
Registration date : 2007-12-22
ma neeee
Neeee, nego sam isla na cijelodnevnu reparaciju. Moja snaha odvela kako mene tako i svoju mamu
u neki salon ljepote, pa su nam tamo svasta radili, bile smo cijeli dan
na masazama, saunama, a dalje ti necu pricati
to mora u zivo, pa kada se sastanemo
Umrijeces od smijeha
u neki salon ljepote, pa su nam tamo svasta radili, bile smo cijeli dan
na masazama, saunama, a dalje ti necu pricati
to mora u zivo, pa kada se sastanemo
Umrijeces od smijeha
Berka- Broj komentara : 270
Registration date : 2007-12-21
ZA MOJU TENZILU
Draga nasa uciteljice
avionska karta kupljena STOP
putna torba spakovana STOP
hedije pokupovane STOP
ja nemogu da cekam STOP
nemogu vise ni da spavam STOP
vidi cuda nevidjenoga, nemogu vise ni da jedem STOP
elhamdulila
avionska karta kupljena STOP
putna torba spakovana STOP
hedije pokupovane STOP
ja nemogu da cekam STOP
nemogu vise ni da spavam STOP
vidi cuda nevidjenoga, nemogu vise ni da jedem STOP
elhamdulila
za berku
i mi vise ne mozemo da cekamo da nam dodjes, svi te puno pozdravljaju (junaci iz tvoje knjige) i drago nam je sto nam dovodis i Erminu i Azru! pusa i sabur! svima nama
Tenzila- Broj komentara : 22
Registration date : 2008-02-05
elvisaaaaa
Sta nam je sa Elvisom, jesil se preselila,ili te uhvatio strah od aprila pa se nejavljas!
NASA ADMINISTRATORICA JE PRESELILA
Tenzila (citat):Sta nam je sa Elvisom, jesil se preselila,ili te uhvatio strah od aprila pa se nejavljas!
Danas smo razgovarale vise od sat vremena.
preselila je i odmara,
pozdravlja vas sve, do ukljucenja interneta u novu kucu
DOK MISEVA NEMA, MACKE KOLO VODE
Neka odmara, ima mrak da joj padne na oci kad vidi kako saltamo teme Sorrrrryyyyy!
trudna a omrsavila
Mogla bi ti Elvisa pomoci u tvom modeliranju rubrike " Podrska za mrsavljenje"
Zamisli, kako je selila, tih dana je omrsavila, dok je beba narasla, samo raste, raste,
rekli su joj da ce djecak biti veliki.
A za internet kaze da je kao bez ruku i nogu, nemoze da zamisli zivot bez interneta.
Ali, evo, za par dana dolazi nam nasa administratorica. Ma neka tema, nije forum ormar pa da ga
slazemo
samo se bacajmo temama, to, to , idemo dalje
Zamisli, kako je selila, tih dana je omrsavila, dok je beba narasla, samo raste, raste,
rekli su joj da ce djecak biti veliki.
A za internet kaze da je kao bez ruku i nogu, nemoze da zamisli zivot bez interneta.
Ali, evo, za par dana dolazi nam nasa administratorica. Ma neka tema, nije forum ormar pa da ga
slazemo
samo se bacajmo temama, to, to , idemo dalje
evo i mene
Evo sam jako "uzbudena" i odgadam vec par dana napisati nesto na forumu...al evo me.
Nisam bas sigurna kako ovo sve funkcionise, al se nadam da cu brzo nauciti
ena- Broj komentara : 1
Registration date : 2008-03-11
DOBRO NAM DOSLA
ena (citat):Evo sam jako "uzbudena" i odgadam vec par dana napisati nesto na forumu...al evo me.
Draga Ena dobro nam dosla. I mi smo uzbudjeni tvojim dolaskom u ovaj mali ali znacajni duhovni savez.
Tvoji potencijali su veliki, veoma smo sretni da si nam se pridruzila.
Jos jednom: grlimo te i nudimo ti dobrodoslicu
Ni Faketa nije sto je nekad bila
Jucer sam putovala u tri grada. Ukljucili smo navigator koji sve zna pa smo ga zato odavno nazvali imenom FAKETA.
Navigator je prije nekoliko godina dobio ime po nekoj tamo Faketi koja zna sve gdje ko sta kada i kako , bilesi sta ko ruca i ko s kim...
Elem, Faketa (ona,sto navigava u nasem autu) , nesto se gadno razbolila pa nam govori pogresne smjerove, usmjerava nas da sidjemo sa auto puta pa nas vodi desno lijevo po nekim seoskim stazama i bogazama.
I tako smo mi lutali, vracali se, na nasa odredista kasnili, Faketu lijepo opominjali, ponovo i ponovo upozoravali da se malo presabere. Da skratim pricu, Faketa je proHlupala, mozak joj se poremetio, tako da smo joj morali otkaz dati. Tek kad smo "Faketa-navigator" iskljucili, vozili smo pravim putevima vjerujuci u vlastite mozgove i dajuci ( iznad Fakete) povjerenje intuiciji i nepogresivoj kosmickoj inteligenciji.
Dragi moji, nije da ni orasi nisu sto su nekad bili,
nego, vidi cuda, nije ni Faketa sto je nekad bila
Navigator je prije nekoliko godina dobio ime po nekoj tamo Faketi koja zna sve gdje ko sta kada i kako , bilesi sta ko ruca i ko s kim...
Elem, Faketa (ona,sto navigava u nasem autu) , nesto se gadno razbolila pa nam govori pogresne smjerove, usmjerava nas da sidjemo sa auto puta pa nas vodi desno lijevo po nekim seoskim stazama i bogazama.
I tako smo mi lutali, vracali se, na nasa odredista kasnili, Faketu lijepo opominjali, ponovo i ponovo upozoravali da se malo presabere. Da skratim pricu, Faketa je proHlupala, mozak joj se poremetio, tako da smo joj morali otkaz dati. Tek kad smo "Faketa-navigator" iskljucili, vozili smo pravim putevima vjerujuci u vlastite mozgove i dajuci ( iznad Fakete) povjerenje intuiciji i nepogresivoj kosmickoj inteligenciji.
Dragi moji, nije da ni orasi nisu sto su nekad bili,
nego, vidi cuda, nije ni Faketa sto je nekad bila
eh hrsuze
eh hrsuze eh šejtane, baš be na sabahu nasmiješ! nego pišeš li ti već novu knjigu??????
Moj navigator nema greske
Moj navigator nema greske. Kad kaze desno ja ga slusam i idem tamo gdje pokazuje. Ne razmisljam o tome da li je u pravu ili nije posto me uvijek dovede tacno pred vrata adrese koju mu zapisem. Ovo mi je dalo ideju da i ja dam ime mojem navigatoru. Tvoju Faketu ne poznajem, ali veoma dobro znam sposobnosti moje zene. Od sada pokazivac mojih pravaca se zove imenom moje zene. Nadam se da nece pomijesati loncice i vjerujem da je necu morati amputirati kao sto je to tvoja Faketa dozivjela. Neka joj je vjecni spokoj duse.
Miran Lakovski - Laki- Broj komentara : 25
Za moju uciteljicu
Mojoj uciteljici zivota, Berki saljem puno puno svjetlosti i ljubavi. Voli te tvoja "prva" ucenica Alma
Alma- Broj komentara : 15
Registration date : 2008-05-23
Dušo moja !
Dobro nam došla na forum ! Baš si me u srce dirnula, moja prva učenice Reikija. Koliko je od tada prošlo ljeta i zima...i dokle si danas dogurala... mila moja... prvenice najprvija, grli te tvoja Magistra.
Od kako si navigator bacila
Dobro je naša Magistra Vitae uradila. To je još jedan dokaz da se trebaš bez razmišljanja odreći onog što te nervira. Od kako je Faketi dala otkaz, put do nje je bez navigacije pronašla učenica Alma koja je ko zna koliko godina unazad bila njena učenica.
Irma- Broj komentara : 19
Registration date : 2008-04-26
Hvala !
Draga moja Magistra, hvala ti na dobrodoslici na forum. Da, proslo je poprlicno vremena od moje inicijacije u Reiki. Cesto posmatram svoj zivot prije inicijacije i poslije, razlika je ogromna. Blagodeti Reikija osjecam svakodnevno i Reiki je moja svakodnevnica. Ne zelim stati samo sa ovim jednim stepenom Reikija,u neko dogledno vrijeme zelila bi postati bogatija i za drugi stepen, ali ima vremena, ne zurim.Za sad sam zadovoljna i sa rezultatima koje trenutno postizem
Mila moja
U jednoj od mojih knjiga opisala sam moju prvu učenicu Almu koja me podsjećala na uplašenu, tužnu i razočaranu srnu. Bilo je to davno kada si pretrpila jedan veliki, nenadoknadivi gubitak, ali umjesto da te podrže i utješe, tek tada si doživljavala razočaranje za razočaranjem. Prosto da čovjek nemože povjerovati šta su sve ljudi u stanju učiniti. Te tvoje oči, i cijelu tvoju pojavu nosila sam godinama baš takvu u sjećanju.
Ali, ono što u knjizi ne piše je tvoje sadašnje izdanje. Kad sam te ovog proljeća srela, vidjela sam samopouzdanu, divnu mladu ženu, pravnicu, buducu ženu veoma zgodnog i šarmantnog muškarca.
Intelektualka koja je i te kako svjesna ne samo svoje ljepote nego i svih svojih vrijednosti.
Da, vjeruj mi, prilikom našeg susreta, zaista sam ostala zadivljena. Bez lažne skromnosti, nimalo ne sumnjam da sam i ja (makar malu mrvicu) za to zaslužna. Šaljem ti puno svjetlosti, ljubavi i energije, i naravno jedan veliki Reiki zagrljaj.
Ali, ono što u knjizi ne piše je tvoje sadašnje izdanje. Kad sam te ovog proljeća srela, vidjela sam samopouzdanu, divnu mladu ženu, pravnicu, buducu ženu veoma zgodnog i šarmantnog muškarca.
Intelektualka koja je i te kako svjesna ne samo svoje ljepote nego i svih svojih vrijednosti.
Da, vjeruj mi, prilikom našeg susreta, zaista sam ostala zadivljena. Bez lažne skromnosti, nimalo ne sumnjam da sam i ja (makar malu mrvicu) za to zaslužna. Šaljem ti puno svjetlosti, ljubavi i energije, i naravno jedan veliki Reiki zagrljaj.
Pozdravljam Almu
Pozdravljam i ja tu divnu mladu intelektualku, obzirom da su Božiji putevi nepredvidivi, možda se nekad i upoznamo. Želim joj sretnu udaju i mnogo svjetlosti upjeha i ljepote u bračnim vodama. Budi sretna žena kao što sam ja i još više od toga. Ako je moguće.
Irma- Broj komentara : 19
Registration date : 2008-04-26
Pozdrav i od nas
Almi cestitke povodom udaje i najljepse zelje, iskreno i od srca od mene i moje ljepse polovine.
Miran Lakovski - Laki- Broj komentara : 25
Re: kuc, kuc, ima li koga?
I od mene najljepse zelje najljepsoj mladenki
Oci su mi pune suza
Eh sad je mene moja Magistra rasplakala. Vratila je sjecanje ne jedan veoma ruzan i bolan period mog zivota.Ali ja necu sad pisati o tome, jer bi mogla i vas koji ovo sad citate mozda rastuziti a to mi nije namjera.
Bas sam izgledala kao uplasena , tuzna, izgubljena i razocarana srna.
Dasnas je moj zivot susta suprotnost, ima sasvim drugi smisao, obiluje sa mnogo samopuzdanja, energije, radsoti i ljubavi .Ja cesto volim istaci da je na meni sada jedan jak odbrambeni oklop koji sve negativne i nepozeljne energije jednostavno tjera od mene i neda im da se zadrze.To je rezultat ovoga kako ja izgledam danas.
Svakako, svakako za to je velikim dijelom zasluzna i moja Magistra , kojoj dugujem veliku zahvalnost i zato kazem UCITELJICE ZIVOTA IZ SVEG SRCA HVALA TI!
Ne mogu ovdje da se ne pohvalim cinjenicom da moja svjetlost, ljubav i energija redovno putuju i mojoj ljubavi u Ameriku i da moj sarmantni i kako Magistra rece zgodni muskarac to itekako osjeti.Sto je jedan mali dokaz od bezbroj njih da Reiki niti priznaje niti poznaje granice.
Hvala Ermini, Irmi I Saletu na srdacnim zeljama ( kad se bude priblizio taj moj sretni datum, svakako obavjestiti cu vas ) i saljem im obilje svjetlosti, ljubavi i energije a takodje i svima vama koji sad ovo trenutno citate.
Bas sam izgledala kao uplasena , tuzna, izgubljena i razocarana srna.
Dasnas je moj zivot susta suprotnost, ima sasvim drugi smisao, obiluje sa mnogo samopuzdanja, energije, radsoti i ljubavi .Ja cesto volim istaci da je na meni sada jedan jak odbrambeni oklop koji sve negativne i nepozeljne energije jednostavno tjera od mene i neda im da se zadrze.To je rezultat ovoga kako ja izgledam danas.
Svakako, svakako za to je velikim dijelom zasluzna i moja Magistra , kojoj dugujem veliku zahvalnost i zato kazem UCITELJICE ZIVOTA IZ SVEG SRCA HVALA TI!
Ne mogu ovdje da se ne pohvalim cinjenicom da moja svjetlost, ljubav i energija redovno putuju i mojoj ljubavi u Ameriku i da moj sarmantni i kako Magistra rece zgodni muskarac to itekako osjeti.Sto je jedan mali dokaz od bezbroj njih da Reiki niti priznaje niti poznaje granice.
Hvala Ermini, Irmi I Saletu na srdacnim zeljama ( kad se bude priblizio taj moj sretni datum, svakako obavjestiti cu vas ) i saljem im obilje svjetlosti, ljubavi i energije a takodje i svima vama koji sad ovo trenutno citate.
ti si dokaz
Ti si dokaz da se možemo podići kao feniks iz pepela. Nemoj meni zahvaljivati, jer, ne bih ja do tvoje svijesti nikako mogla prodrijeti da se ti nisi otvorila za promjene. Iz svake nevolje čovjek izadje jači a nešto i nauči. Problemi i razočaranja nas guraju u rast, razvoj i promjene. Tebi tvoja nafaka na svakom koraku, a oni koji su ti nanijeli duševnu bol, oprostila si im, to znam da te i ne pitam. I ja sama, koliko sam puta pomislila ( pogotovo u vrijeme kada sam tu situaciju opisivala u knjizi), Bože oprosti im, oni nemaju pojma šta su time uradili sami sebi.
Hvala tebi za jedno nezaboravno iskustvo. Ti si dugi niz godina moje nadahnuće. Nikad ti nisam rekla kako me
žestoko inspirišeš. Jedne godine sam intenzhivno plesala i pjevala "ganejša" ( otklanjanje prepreka na tvom putu) i svaki put sam i na tebe pomislila. Očigledno, tvoje prepreke se davno uklonjene, da li zahvaljujući Ganejši , Reikiju, tebi, meni, ili povjerenju u kosmičku milost i inteligenciju. Bilo kako bilo, sretna sam zbog tebe i neka tako ostane.
I moje oči su bile pune suza kada sam te proljetos vidjela, lijepa, elegantna, ponosita kao kraljica. Šaljem i ja tebi obilje svjetlosti, ljubavi i energije, mila moja prva učenice.
Hvala tebi za jedno nezaboravno iskustvo. Ti si dugi niz godina moje nadahnuće. Nikad ti nisam rekla kako me
žestoko inspirišeš. Jedne godine sam intenzhivno plesala i pjevala "ganejša" ( otklanjanje prepreka na tvom putu) i svaki put sam i na tebe pomislila. Očigledno, tvoje prepreke se davno uklonjene, da li zahvaljujući Ganejši , Reikiju, tebi, meni, ili povjerenju u kosmičku milost i inteligenciju. Bilo kako bilo, sretna sam zbog tebe i neka tako ostane.
I moje oči su bile pune suza kada sam te proljetos vidjela, lijepa, elegantna, ponosita kao kraljica. Šaljem i ja tebi obilje svjetlosti, ljubavi i energije, mila moja prva učenice.
Enisa Alic- Broj komentara : 147
Moje oci su pune suza
Ovo izmedju učiteljice i njene prve učenice izaziva suze i u mojim ocima. Koliko je prošlo vremena od te prve inicijacije do danas? Baš me zanima.
Jelena S.- Broj komentara : 19
Stranica 1/4 • 1, 2, 3, 4
Anti-stres :: Arhiv
Stranica 1/4