DANAS JE RODJENDAN JEDNOJ SPECIJALNOJ OSOBI
+2
Irma
Berka
6 posters
Anti-stres :: Arhiv
Stranica 1/1
DANAS JE RODJENDAN JEDNOJ SPECIJALNOJ OSOBI
JEDNA POSEBNA OSOBA JE DOSLA NA OVAJ SVIJET ONDA KADA SAM JA IMALA NEPUNE DVIJE GODINE. OD TADA, SVE DO NASEG ODRASTANJA I SAZRIJEVANJA BILE SMO NERAZDVOJNE - SKORO PA KAO BLIZANKINJE.
OSTAVILA JE SNAZAN MECAT MOJOJ OSOBNOSTI I CIJELOM MOM ZIVOTU. OD TE OSOBE SE NIKADA NISAM DRZALA ZA SRCE. NE SJECAM SE NITI JEDNE RUZNE RIJECI ILI POGLEDA. NIKADA ME NIJE NASAMARILA. JESTE DA ME PONEKAD NIJE PODRZALA, ALI PONEKAD JE TO JAKO DOBRO ZA VLASTITI PUT. PONEKAD NISMO GOVORILE ALI SE NIKADA NISMO MRZILE. U MNOGIM STVARIMA NISMO IMALE ISTE POGLEDE, ALI MISLIM DA JE U SVAKOJ PORODICI SVADJA BOLJA NEGO DA SE PRAVIMO KAO DA "NISTA NIJE'.
ZIVOT NAS JE ODVEO NA RAZLICITE STRANE, ALI JEDNA DRUGOJ OSTAVILE SMO U AMANET NEIZBRISIV PECAT. OVOM PRILIKOM ZELIM DA JOJ KAZEM NESTO MUDRO, CEGA CE SE UVIJEK SJECATI:
KAD SI SE RODILA, SVI SU SE SMIJESILI, SAMO SI PLAKALA TI. ZIVI TAKO DA KADA ODLUCIS DA NAPUSTIS OVAJ SVIJET, ODES SA SMIJESKOM, A NEKA SVI OSTALI PLACU. SRETNO TI DRAGA MOJA, ZIVI JOS MAKAR STO GODINA U ZDRAVLJU, LJUBAVI, SRECI I BLAGOSTANJU.

OSTAVILA JE SNAZAN MECAT MOJOJ OSOBNOSTI I CIJELOM MOM ZIVOTU. OD TE OSOBE SE NIKADA NISAM DRZALA ZA SRCE. NE SJECAM SE NITI JEDNE RUZNE RIJECI ILI POGLEDA. NIKADA ME NIJE NASAMARILA. JESTE DA ME PONEKAD NIJE PODRZALA, ALI PONEKAD JE TO JAKO DOBRO ZA VLASTITI PUT. PONEKAD NISMO GOVORILE ALI SE NIKADA NISMO MRZILE. U MNOGIM STVARIMA NISMO IMALE ISTE POGLEDE, ALI MISLIM DA JE U SVAKOJ PORODICI SVADJA BOLJA NEGO DA SE PRAVIMO KAO DA "NISTA NIJE'.
ZIVOT NAS JE ODVEO NA RAZLICITE STRANE, ALI JEDNA DRUGOJ OSTAVILE SMO U AMANET NEIZBRISIV PECAT. OVOM PRILIKOM ZELIM DA JOJ KAZEM NESTO MUDRO, CEGA CE SE UVIJEK SJECATI:
KAD SI SE RODILA, SVI SU SE SMIJESILI, SAMO SI PLAKALA TI. ZIVI TAKO DA KADA ODLUCIS DA NAPUSTIS OVAJ SVIJET, ODES SA SMIJESKOM, A NEKA SVI OSTALI PLACU. SRETNO TI DRAGA MOJA, ZIVI JOS MAKAR STO GODINA U ZDRAVLJU, LJUBAVI, SRECI I BLAGOSTANJU.

Berka Nezic-MagistraVitae: komentar modifikovan dana: Mon Jun 30, 2008 3:33 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Berka- Broj komentara : 270
Registration date : 2007-12-21
Pretpostavljam da je rodjendan tvojoj sestri
Nagadjam o kome se radi. Ko god da je, jasno je da je znacajna osoba za tebe. Cestitke i od mene.

Irma- Broj komentara : 19
Registration date : 2008-04-26
Dogodilo se na danasnji dan...
Na danasnji dan rodjena je velika sufi uciteljica Tenzila-Rabija-Sakti. Jedna od osoba za koju imam srecu i blagoslov da ponosno istaknem da je moja prijateljica od duse i srca. Osoba koja mi je pokazala mnogo toga, a od svega sto sam od nje naucila najveci blagoslov su meditativni plesovi. Zivjela nam draga nasa Lila jos makar sto godina.

Covjecantstvo ce joj biti zahvalno za mnogo toga, a ja joj najvise zahvaljujem za plesove mira. "... Moje srce bubnji za ziiivooot....srce mi pjeeeva radost..."

Covjecantstvo ce joj biti zahvalno za mnogo toga, a ja joj najvise zahvaljujem za plesove mira. "... Moje srce bubnji za ziiivooot....srce mi pjeeeva radost..."

Draga Tenzila
OD SRCA TI ZELIM SRETAN RODENDAN ! ! ! ! !

Enisa Alic- Broj komentara : 147
Registration date : 2008-03-11
Re: DANAS JE RODJENDAN JEDNOJ SPECIJALNOJ OSOBI
SRETAN RODJENDAN I JOS MNOGO USPJEHA! 

SELMA dipl.iurist- Broj komentara : 101
Registration date : 2008-02-01
HVALA SVIMA
DRAGE MOJE OH KAKVO PRIJATNO IZNANADJENJE! HVALA VAM SVIMA NA CESTITKAMA, JA SAM EVO PRVI DAN PONOVO U MOM UREDU ZA KOMPJUTEROM, NAIME POSLJEDNJIH DESETAK DANA BILA SAM NA PUTU, NA 6. EVROPSKOJ RUHANIJAT SUFI SKOLI, ZATO ODGOVARAM TEK SAD. ALI BAS JE LIJEPO KAD I NAKON NEKOLIKO DANA PROCITAS CESTITKE ZA RODJENDAN!
O SVEMU STA MI SE IZDESAVALO I OSVOJIM UTISCIMA MOGLA BIH KNJIGU NAPISATI AL UKRATKO: NADAHNJUJUCE, ISPUNJAVAJUCE, BOLNO, VESELO, SASAVO, DUBOKO I ISCJELJUJUCE ZA KARAJ LA IL LAHA IL ALAH ( TO JE TO) -NEMA BOGA DO BOGA-SVE JE SADRZANO U JEDINSTVU, SVE VAS VOLI VASA TENZILA RABIJA SHAKTI
O SVEMU STA MI SE IZDESAVALO I OSVOJIM UTISCIMA MOGLA BIH KNJIGU NAPISATI AL UKRATKO: NADAHNJUJUCE, ISPUNJAVAJUCE, BOLNO, VESELO, SASAVO, DUBOKO I ISCJELJUJUCE ZA KARAJ LA IL LAHA IL ALAH ( TO JE TO) -NEMA BOGA DO BOGA-SVE JE SADRZANO U JEDINSTVU, SVE VAS VOLI VASA TENZILA RABIJA SHAKTI
Tenzila- Broj komentara : 22
Registration date : 2008-02-05
Sreta sam da si opet tu
Malo je bilo "prazno" bez tebe i tvojih poruka!!!

Dobro nam dosla nazad
ooooo, ko nam dos'o ?
Velika Sufi uciteljica Tenzila Rabija Shakti !!!
mir bio s tobom i s tobom bio mir... Esalam Alejkum, Alejkumu Salam...

Velika Sufi uciteljica Tenzila Rabija Shakti !!!
mir bio s tobom i s tobom bio mir... Esalam Alejkum, Alejkumu Salam...

Re: DANAS JE RODJENDAN JEDNOJ SPECIJALNOJ OSOBI
Draga uciteljice,
i ja se sa zakasnjenjem pridruzujem cestitkama i zelim da ti dragi Allah sacuva sve sto imas, a volis i podari sve sto nemas, a zelis.
Zadnjih nekoliko dana sam intenzivno mislila na tebe i povezala sam da je to zbog toga sto si se obecala javiti po povratku s kampa, a, ustvari je to bio isaret da sam ti zaboravila rodjendan! Eto, barem sam ga lijepo proslavila, jer je i moja kci istog dana bila slavljenica
i ja se sa zakasnjenjem pridruzujem cestitkama i zelim da ti dragi Allah sacuva sve sto imas, a volis i podari sve sto nemas, a zelis.
Zadnjih nekoliko dana sam intenzivno mislila na tebe i povezala sam da je to zbog toga sto si se obecala javiti po povratku s kampa, a, ustvari je to bio isaret da sam ti zaboravila rodjendan! Eto, barem sam ga lijepo proslavila, jer je i moja kci istog dana bila slavljenica

ERMINA- Broj komentara : 53
Registration date : 2007-12-22
za erminu
hvala draga Ermina, na lijepim zeljama.
ja cu ti se javiti cim se malo ''jos prizemljim'' voli te tvoja tenzila
ja cu ti se javiti cim se malo ''jos prizemljim'' voli te tvoja tenzila
Koja od tvoje dvije ljepotice je slavila!
Neka ti zivot samo lepe stvari donese,
dusa vecno ostane nezna i mlada,
sve sto pozelis neka bude tvoje,
a suze da pustis samo od srece!
SRETAN RODJENDAN ERMININOJ LJEPOTICI
dusa vecno ostane nezna i mlada,
sve sto pozelis neka bude tvoje,
a suze da pustis samo od srece!
SRETAN RODJENDAN ERMININOJ LJEPOTICI
SELMA dipl.iurist- Broj komentara : 101
Registration date : 2008-02-01
Cestitam Neli Alilovic
Nelka, nasa homeopatka, slavi rodjendan. I njoj mnogo lijepih trenutaka sa njenim draganom. 

draga Nela
Slavis, a sutis - nikome ni habera....al hajd, nema veze - oprostiemo mi to tebi
I od mene cestitjke

I od mene cestitjke

I DANAS JE ROĐENDAN JEDNOJ SPECIJALNOJ OSOBI
Danas su zvijezde ponovo složene kao prije trideset..... godine (
) i nasa astrologinja Azra Plese slavi ponovno rođenje:
Neka ti dragi Allah sađuva sve što imaš, a voliš i podari sve što nemaš, a želiš!

Neka ti dragi Allah sađuva sve što imaš, a voliš i podari sve što nemaš, a želiš!

ERMINA- Broj komentara : 53
Registration date : 2007-12-22
Azra Plese, nasa astrologinja...
Pitam se pitam se, kakve li su joj rodjendanske zvijezde ove godine?
Azri cu sutra cestitati uzivo. Tako je najbolje.
Azri cu sutra cestitati uzivo. Tako je najbolje.
Srećan rodjendan Azra!
Draga naša Azra,
srećanu i uspješnu narednu životnu godinu, da sve što ti je univerzum pripremio dobijes na lahak i veseo način, želeti tvoji prijatelji iz Tuzle, Tenzila, Selma, Danijela, Berisa,Lejla, Edo i Almir

srećanu i uspješnu narednu životnu godinu, da sve što ti je univerzum pripremio dobijes na lahak i veseo način, želeti tvoji prijatelji iz Tuzle, Tenzila, Selma, Danijela, Berisa,Lejla, Edo i Almir

» DANAS JE RODENDAN NASOJ ERMINI!!!!!
» Evoooo, kaficaaaaa, bujrum
» 34 RAZLOGA ZASTO VOLIM I CIJENIM MOG SINA PRVENCA
» 00:00 ----BERKA, SRETAN RODJENDAN!!!!
» ANDJELE, SRETAN RODJENDAN!
» Evoooo, kaficaaaaa, bujrum
» 34 RAZLOGA ZASTO VOLIM I CIJENIM MOG SINA PRVENCA
» 00:00 ----BERKA, SRETAN RODJENDAN!!!!
» ANDJELE, SRETAN RODJENDAN!
Anti-stres :: Arhiv