Evoooo, kaficaaaaa, bujrum
+9
Elena H.
Irma
Miran Lakovski - Laki
Admin
Jelena S.
Tenzila
Enisa Alic
SELMA dipl.iurist
Berka
13 posters
Anti-stres :: Arhiv
Stranica 2/7
Stranica 2/7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ma evo i kafica, kad je bal nek je maskenbal
bez cigarice, ako je moguce
Berka- Broj komentara : 270
Registration date : 2007-12-21
Sutra ja castim, mom dragom muzu je rodjendan!
Ariani sretno 6 mjeseci zivota na ovoj nasoj planeti i da nam jos dugo uljepsava i krasi nase zivote!
Mom dragom muzu zelim sve sto mu srce pozeli, a ponajvise sto vise divnih trenutaka sa njegovim sinom i naravno zelim mu sebe!
Izvolite!
Mom dragom muzu zelim sve sto mu srce pozeli, a ponajvise sto vise divnih trenutaka sa njegovim sinom i naravno zelim mu sebe!
Izvolite!
sretan rodendan
Elvisinom muzu!!!
Zelim mu i ja puuuno Elvise
Zelim mu i ja puuuno Elvise
Enisa Alic- Broj komentara : 147
Registration date : 2008-03-11
Jadna Ermina!!
[quote="Berka Nezic-MagistraVitae"]he, he, nema Enise, nema ni nas. Nije retrogradni Merkur samo tvoj, on i nas po malo merKURise, jos smo dobro prosli, Ermini je taj cangrizavi Merkur kidis'o na mobilni, pa kad je to rijesila napao joj je elektrodu od skupocjenog aparata za mjerenje stanja vitamina i minerala u nasim cijenjenim tijelima , pa kad je i tu stetu sa tim cudesnim aparatom sanirala, KURmer joj je udario na kompjuter, i
Kad krene , onda ide, ha?
Saljem ti mnogo snage da to sve prebrodis!!!
Kad krene , onda ide, ha?
Saljem ti mnogo snage da to sve prebrodis!!!
Covjece Elvisinog zivota, sretan ti rodjendan
Wat een feest ! Gelukig vaderdag en ook jarig !!! Pi pi ri pi pi huraaaa !
Ah, pa ovo mu je prvi dan oceva, a jos i rodjendan, duplo slavlje, duple cestitke. Izvolite i od mene,
evo poklonaaaa sladoled torta, znam ja sta vas dvoje najvise volite
Ah, pa ovo mu je prvi dan oceva, a jos i rodjendan, duplo slavlje, duple cestitke. Izvolite i od mene,
evo poklonaaaa sladoled torta, znam ja sta vas dvoje najvise volite
Sreten vam novi radni dan
U novoj sedmici u nove pobjede i sretan rodjendan Elvisinom suprugu.
Miran Lakovski - Laki- Broj komentara : 25
Snezana Mikic welkom
Dobro jutro dragi forumasi, restoran radi i kad mene nema. E, bas lijepo, ali ja preuzimam sank, imamo novu prijateljicu, dobro nam dosla Snezana Mikic, evo i za tebe kafica, dobrodoslica
Irma- Broj komentara : 19
Registration date : 2008-04-26
i od mene dobrodoslica!!
Dobro dosla Snezana!!
Nego Berka, sta radi ovo moje dijete kod tebe - ja je trazim, i trazim - a ona kod tebe!!
Nego Berka, sta radi ovo moje dijete kod tebe - ja je trazim, i trazim - a ona kod tebe!!
i ja se pitam
I ja joj kazem, bona Ayla zasto si mi prihajala, nije valjda da k'o tvoja mati imas moci astralnih projekcija, a ona kaze, de samo malo, da ti pokazem kako sam tvoju kapu i majicu "Magistra Vitae" obukla.
I ja je tako potjerah nek ti se vrati i opere sudje, i nek ti vrati majicu i kapu jer sam ja to mojoj Enisi poklonila a ne njoj, ali dzaba, ona se samo smije i kaze '' Ma volis ti mene, samo se pravis da ti nisam dobro dosla"
Nego, evo svima malo dzakonija, ogladnilo se, a Selma odnijela one svoje milk shake vitaminske obroke, pa dok nje nema ( nemojte joj ovu avanturu odati), navali narode, bujrum, bujrum, ima za sve
I ja je tako potjerah nek ti se vrati i opere sudje, i nek ti vrati majicu i kapu jer sam ja to mojoj Enisi poklonila a ne njoj, ali dzaba, ona se samo smije i kaze '' Ma volis ti mene, samo se pravis da ti nisam dobro dosla"
Nego, evo svima malo dzakonija, ogladnilo se, a Selma odnijela one svoje milk shake vitaminske obroke, pa dok nje nema ( nemojte joj ovu avanturu odati), navali narode, bujrum, bujrum, ima za sve
Jooj sto dobro izgleda!!!
Ufff kao bi i ja sad jednu porciju spucala!!
nemoj, smrdices Akiju na luk
za utjehu, evo ti sirnica, dobila sam od tvoje majke saku brasna, pa da se ne baci... pojedi radi jazuka
Re: Evoooo, kaficaaaaa, bujrum
Tacno mi curi iz usta!!! E starno Berka...
eheeh, pa ti budi vitka ako mozes
Ahahah, mozes, vitka si naravno. Brza hrana je poput posjete diznilendu. Veoma uzbudljivo, mnogo adrenalina, obilje uzivanja, ali ne daj boze svaki dan. Nego, evo malo one spore hrane, lagane, koja se lagano krcka... hm... izaberi koja dolma ti je ukusnija.
hajde, de, probaj sada ovo, nadam se da nisi trudna ili ova, draga moja, hm.... zaklela bih se da ces sutra jednu od ovih dolmi laganice, krckati na laganoj vatrici .. a djeca ce prste oblizivati...sagan dolma ( lukovice) hahaah, vidi ovo
hajde, de, probaj sada ovo, nadam se da nisi trudna ili ova, draga moja, hm.... zaklela bih se da ces sutra jednu od ovih dolmi laganice, krckati na laganoj vatrici .. a djeca ce prste oblizivati...sagan dolma ( lukovice) hahaah, vidi ovo
Ma ja ti svaku volim!!
OPOMENA!!!!!
Poslednji put te molim!!! Prestani!
Zar necemo postiti zajedno, a ona nam nasla ovo pod nos guratI!!!!
Poslednji put te molim!!! Prestani!
Zar necemo postiti zajedno, a ona nam nasla ovo pod nos guratI!!!!
Ok prestajem, ali samo do petka
prestacu ako mi obecas da cemo sutra 'zajedno' postiti ( ah, dobro to je vec dogovoreno).. hm.... aha... znaci cetvrtak smo voda, tu i tamo biljni energenti za podrsku, mozda ipak u sredini dana popiti jedan mali milk shake sa ukusom tropskog voca....ok.... ahaaaa....
eh, ovako: Petak da imamo neku od ovih dolmi za rucak ( ili veceru). Moze ? Do petka vise ne spominjem hranu.
eh, ovako: Petak da imamo neku od ovih dolmi za rucak ( ili veceru). Moze ? Do petka vise ne spominjem hranu.
Berka, kao da metlu jase pa sve zna!
Ha ha! znam ja draga moja, da ti znas, da mi znamo, da ti znas A MA BAS SVE!! Ne dam te nikom!
Vi tako mastite brkove a meni vec par dana nesto ovako budi glad, naravno na mamin nacin!
Vi tako mastite brkove a meni vec par dana nesto ovako budi glad, naravno na mamin nacin!
Za Eninog supruga
Danas je rodjendan najboljem muzu i tati na svijetu, Enisinom suprugu. Cestitke od anti-stres foruma, neka je sretan, dugovjecan, zdrav i uspjesan. Aki, sretna ti rodjendan !
Cestitke Enisinom muzu
Sretno jarane, koliko si ove godine mlad?
Miran Lakovski - Laki- Broj komentara : 25
ljeto se zahuktava
Ermini sretan novi projekt sa Kinom ( ha, ha, do Azije se stiglo, masala)
Tenzili sretne pripreme za medjunarodne meditativne plesove u Njemackoj,
Enisi i Akiju sretno ( drugo bracno) putovanje u Prag
Alisi sretni sutrasnji ispiti na sarajevskom fakultetu
Azri sretno estetsko dovrsavanje moje knjige
Selminoj kceri sretan prvi zubic
Meni sretan pocetak nove radne sedmice,
Mojoj dragoj Elvisi, evo, maksuz kafa kajmakusa, docekusa, upravo je vidim online na forumu. Evo, draga, odavno nismo popile kafu. Ovo je prava prilika, de, uzmi dok nije ohladila
a ova treca nek stoji, ako neko bahne, da ne moram opet ustajali.
Zivjeli mi moji mili, ma gdje da ste.
Tenzili sretne pripreme za medjunarodne meditativne plesove u Njemackoj,
Enisi i Akiju sretno ( drugo bracno) putovanje u Prag
Alisi sretni sutrasnji ispiti na sarajevskom fakultetu
Azri sretno estetsko dovrsavanje moje knjige
Selminoj kceri sretan prvi zubic
Meni sretan pocetak nove radne sedmice,
Mojoj dragoj Elvisi, evo, maksuz kafa kajmakusa, docekusa, upravo je vidim online na forumu. Evo, draga, odavno nismo popile kafu. Ovo je prava prilika, de, uzmi dok nije ohladila
a ova treca nek stoji, ako neko bahne, da ne moram opet ustajali.
Zivjeli mi moji mili, ma gdje da ste.
Hvala, hvala!
Cestitke Enisinom muzu. znaci Enisa i ti imas Blizanca u kuci? Kao da imas namjanje 100 razlicitih muskaraca pored sebe, on je prijatelj, ljubavnik, muz, brat, zabavljac, cangrizalo, avanturista, kucni mis, ...
Hvala svima na cestitkama
Moj suprug je napunio pune 33 godine
A to za blizance si u pravu Elvisa....divni su ako im das dovoljno prostora , ali to vjerovatno vec i sama znas.
U Pragu nam je DIVVVNO bilo, nemam rijeci, stvarno..
A to za blizance si u pravu Elvisa....divni su ako im das dovoljno prostora , ali to vjerovatno vec i sama znas.
U Pragu nam je DIVVVNO bilo, nemam rijeci, stvarno..
kako si ti postala skrta
Ja cekam cijeli izvjestaj, sve o impresijama iz praga, a ti samo dvije tri rijeci i gotovo
Ali, dobro, cekacemo da sredite utiske. Ako i ne ispricas impresije opet znamo da je moralo biti neopisivo. Bila sam davno u tom najljepsem i najromanticnijem gradu
Ali, dobro, cekacemo da sredite utiske. Ako i ne ispricas impresije opet znamo da je moralo biti neopisivo. Bila sam davno u tom najljepsem i najromanticnijem gradu
Re: Evoooo, kaficaaaaa, bujrum
Stvarno je bilo divno, mislim da se ovo mora prvo malo sleci, da bi mogla pricati o tome...
dobro draga, evo ti nesto za slijeganje
Posluzi se draga i slegni sve impresije, natenane. Evo maksuzija sa mlijekom, malinama, vanilija, evo malo i cokolade. Vidis da ni cvijece nism zaboravila. Sve za tebe draga, kad si nam se zadovoljna vratila.
ma sta zadovoljna!!!
Prezadovoljna!!!!!
Stranica 2/7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Anti-stres :: Arhiv
Stranica 2/7